ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – MOSCHOPODI TRAIL

Date

Μετά τις σχετικές ανακοινώσεις και τα νέα εξειδικευμένα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας από την πολιτεία, ανακοινώνετε η αναβολή του MOSCHOPODI TRAIL, που επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή 4 Απριλίου 2020. Η Οργανωτική Επιτροπή θα αξιολογήσει την κατάσταση εκ νέου, λαμβάνοντας τις επόμενες αποφάσεις της πολιτείας και εφόσον επιτραπεί η ελεύθερη μετακίνηση μεταξύ νομών και παράλληλα να είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί μια αθλητική διοργάνωση ,τότε θα ανακοινώσουμε άμεσα την νέα ημερομηνία διεξαγωγής του MOSCHOPODI TRAIL.Ευελπιστούμε πως τον Μάιο θα δωθεί το πράσινο φως για τις αθλητικές διοργανώσεις έστω και με μικρό αριθμό συμμετοχής.Μόλις γίνει αυτό ο αγώνας θα προγραμματιστεί  στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Έτσι θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί ο αγώνας μας είτε με εκκινήσεις διαδοχικές(blocks), είτε με ατομική χρονομέτρηση. Από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι οργανωτικά για την διεξαγωγή του αγώνα εδώ και πολύ καιρό, τηρώντας ένα αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο που εξασφαλίζει την πλήρη προστασία της υγείας των δρομέων, πεζοπόρων και των εθελοντών της διοργάνωσης.

Όλες οι οικονομικά τακτοποιημένες συμμετοχές των δρομέων που εγγράφηκαν στην  διοργάνωση η οποία αναβλήθηκε λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, θα μεταφερθούν αυτόματα στη νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Επίσης εάν δεν θα μπορεί να παρευρεθεί ο αθλητής στον αγώνα θα υπάρχει δυνατότητα να του σταλούν ταχυδρομικώς ,η backpack τσάντα ,το t-shirt και το μετάλλιο της διοργάνωσης.

Νέες εγγραφές και για περιορισμένο αριθμό θα μπορούν να γίνουν μόνο μέσω επικοινωνίας με την διοργάνωση για την διεκπεραίωση τους.Η ηλεκτρονική πλατφόρμα των εγγραφών θα παραμείνει κλειστή.

Οι αθλητές οι οποίοι έχουν ενεργή εγγραφή στην πεζοπορία των 8.5km, και θέλουν να κάνουν αλλαγή για τον αγώνα trail των 8.5 km,γίνετε αυτόματα εφόσον το ζητήσουν στο email της διοργάνωσης ή τηλεφωνικώς.

* Το κόστος συμμετοχής θα επιστραφεί στο ακέραιο μόνο στην περίπτωση που οι αγώνες ακυρωθούν με ευθύνη της διοργάνωσης και όχι από την επιβολή νέων μέτρων για την υγειονομική κρίση που πιθανών παρθούν από την κυβέρνηση. Η πολιτική ακύρωσης του αγώνα είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα μας www.sxopthivas.com

Για την οργανωτική επιτροπή

Οργανωτική Επιτροπή  του MOSCHOPODI TRAIL

Σύλλογος Χιονοδρόμων Ορειβατών Ποδηλάτων Θήβας 

More
articles