Νέα ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων MOSCHOPODI TRAIL

Date

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης μας σχετικά με την διοργάνωση, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι ο Σύλλογος Χιονοδρόμων Ορειβατών Ποδηλατών Θήβας και η οργανωτική επιτροπή Moschopodi trail, συνεχίζει την προετοιμασία των αγώνων και πως οι εκκινήσεις θα δοθούν την ημερομηνία

4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ( TRAIL RUN 16 km-TRAIL RUN 8 km & ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ 8 km )

Η οργανωτική επιτροπή, λόγω της υγειονομικής κρίσης και των συνεπειών που αυτή είχε, προσαρμόζει όλα τα στάδια της προετοιμασίας και της τέλεσης των αγώνων, σε ένα πρωτόκολλο που θα εγγυάται στο μέγιστο δυνατό βαθμό, την υγιεινή και ασφάλεια όλων των συντελεστών. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα αναρτηθούν οδηγίες και αναλυτικό προσαρμοσμένο στις ανάγκες πρόγραμμα.

Όλες οι οικονομικά τακτοποιημένες συμμετοχές των δρομέων που εγγράφηκαν στην  διοργάνωση η οποία αναβλήθηκε λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, μεταφέρονται αυτόματα στη νέα ημερομηνία.

* Το κόστος συμμετοχής θα επιστραφεί στο ακέραιο μόνο στην περίπτωση που οι αγώνες ακυρωθούν με ευθύνη της διοργάνωσης και όχι από την επιβολή νέων μέτρων για την υγειονομική κρίση που πιθανών παρθούν από την κυβέρνηση.

Για την οργανωτική επιτροπή

More
articles