ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΟΡΑΜΑ - ΣΤΟΧΟΣ

Ο Σύλλογος γεννήθηκε από την ιδέα υλοποίησης δραστηριοτήτων που έχουν σαν κοινό τόπο συνάντησης το φυσικό περιβάλλον. Στο τρίπτυχο Φύση – Περιπέτεια – Αθλητισμός στηρίζεται η φιλοσοφία των ανθρώπων που είναι εμπνευστές και συντονιστές αυτής της δράσης. Στόχος τους είναι η Διοργάνωση Περιηγήσεων που ψυχαγωνούν τους συμμετέχοντες είτε μέσο της άθλησης, είτε μέσο της επαφής με την φύση, την ιστορία και την τοπική κουλτούρα. Αποδέκτες αυτών των προτάσεων θα είναι πάντα όσοι αναζητούν τις δυνατές συγκινήσεις που προσφέρει μια extreme εμπειρία αλλά και εκείνοι που θα θέλουν να ανακαλύψουν την αυθεντικότητα μέσα από ήπιες εναλλακτικές δραστηριότητες.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

  Τα στελέχη του Συλλόγου μας έχουν επιλεγεί με γνώμονα την εξειδίκευσή τους σε κάποιον τομέα, στον οποίο και δραστηριοπιούνται. Κριτήρια επιλογής αποτέλεσαν οι αθλητικές τους διακρίσεις και συμμετοχές, όπου κρίθηκαν αναγκαίες και τα τυπικά προσόντα ώστε να μπορούν να εγγυηθούν την ποιότητα και ασφάλεια. Είναι Αθλητές, Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Οδηγοί Βουνού, Περιβαλλοντολόγοι και Οδηγοί Αγώνων.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΕΚΡΗ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ – ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΚΙΟΚΑΣ

ΤΑΜΙΑΣ – ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΜΕΛΟΣ – ΗΛΙΑΣ ΛΥΜΠΕΡΙΟΥ

ΜΕΛΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

Από τις ψηλές κορυφές μέχρι το βυθό της θάλασσας. Μέσα σε φαράγγια και πάνω σε κατακόρυφες ορθοπλαγιές. Διασχίζοντας κατάφυτα μονοπάτια και πετώντας πάνω από κοιλάδες. Αναζητώντας τα αρχαία καλντερίμια και τους μύθους της ιστορίας. Ανακαλύπτοντας χαμένους πολιτισμούς και σπάνια τοπία.

Γίνε ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ

Ακολούθησέ μας και γνώρισε τη μαγεία της φύσης, της εξερέυνησης, του Αθλητισμού και της Μάθησης.

Ζήσε την ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ